Terug naar cursusmateriaal samenstellen

Digisterker op thema

Het Digisterker-lesmateriaal is ingedeeld in modules. Een module bestaat uit meerdere onderwerpen. Bij elk onderwerp hoort een werkboekhoofdstuk, een PowerPoint-presentatie en een Docenten Demo. U kunt de werkboekhoofdstukken bundelen in de vorm van een standaard werkboek of een door uzelf samengestelde mijn-versie van het werkboek.

Met Digisterker op thema kunt u losse werkboekhoofdstukken en het daarbij horende andere lesmateriaal bijvoorbeeld gebruiken als aanvulling op een cursus of voor een terugkombijeenkomst van oud-cursisten. Deze losse werkboekhoofdstukken kunt u ook combineren met ander digitaal cursusaanbod, bijvoorbeeld als aanvulling op of overbrugging van Klik & Tik. Of u kunt het gebruiken na een workshop of voorlichtingsbijeenkomst (bijvoorbeeld over toeslagen), door de uitleg (over Toeslagen.nl) mee te geven. En het lesmateriaal kan gebruikt worden bij de uitleg in het Informatiepunt Digitale Overheid. Met Digisterker op thema kunt u zo de cursusinhoud relevanter en aantrekkelijker maken voor specifieke doelgroepen en/of lokale samenwerkingspartners.

Wilt u het lesmateriaal per onderwerp inzien, bekijk dan het handige overzicht hieronder. Daarvoor moet u ingelogd zijn met een docentaccount.